Bikkeltraining Faalangst

Tja, wie kent het niet; stress voor iets wat je moet doen... Of het nu een presentatie, tentamen of afspraak met die ene leuke jongen of meisje is; het is heel normaal om je hier gespannen en zenuwachtig over te voelen.

Het is alleen anders als je merkt dat je blokkeert. Wanneer je beseft dat je sommige dingen gaat vermijden. Of allerlei uitvluchten bedenkt. Soms kun je misschien zelfs in paniek raken of zo bang worden dat je somber wordt. Als dat het geval is, ben je hier op de juiste plek!

Het fijne is dat met jou vele andere kids deze angst kennen. Zelfs zoveel anderen dat er een speciale 'Bikkeltraining' voor is ontwikkeld. Deze training helpt je heel goed om weer bij jezelf te blijven en sterker te worden. Je krijgt weer meer zelfvertrouwen. Hoe dat gebeurt? De kern van deze cursus zit hem in een andere manier van denken: Bikkeldenken. Maar ook leren ontspannen, relativeren en een goede voorbereiding, houden faalangst op afstand. Je leert allerlei praktische vaardigheden waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben. Kortom deze training biedt je een prachtige kans om je te ontwikkelen tot een echte bikkel :-)

Je kunt deze training vanaf 8 jaar volgen, individueel of in een groep.
Mail voor meer informatie graag met info@ireneverweij.nl en vraag een gratis intake gesprek aan. Of neem even een kijkje bij Bikkeltrainingen.