VOOR KIDS VANAF 12 TOT 21 jaar

Welkom, fijn dat je er bent.

Deze simpele woorden laten jou mijn uitgangspunt zien: je bent van harte welkom, hoe naar je je ook voelt, hoe boos anderen ook op je zijn. Hoe onhandelbaar, dwars of puberig ze je ook vinden.

Ik ga er altijd van uit dat achter jouw gedrag een bepaalde behoefte ligt. Soms weet je zelf niet welke behoefte dat precies is. Dan gaan we samen op onderzoek uit.
Soms lukt het je niet om jouw behoefte aan je ouders te communiceren. In dat geval is kunnen we samen kijken, wat je hierin kunt doen.
Misschien loop je vast op school. Of merk je dat je verslaafd bent aan roken, drugs, gamen, alcohol of iets anders. Voel je je onzeker of weet je je niet te motiveren voor wat dan ook.

Wat het ook is waar je in vast loopt: er ligt een behoefte onder. Daar willen we naar kijken.

In onze ontmoetingen gaan we dus op onderzoek uit.
Wat gebeurt er nou eigenlijk in jou?
Welke gedachten spelen een rol?
Wat doe je met jouw gevoelens?
En hoe uit zich dat in je dagelijks leven?

Ik leer je graag de verborgen taal van emoties.
En hoe je met negatieve gedachten of gedrag om kunt gaan.
Ik geef je praktische tools mee waarmee je kunt oefenen in je dagelijks leven.

Het allerbelangrijkste is dat jij de drive voelt om eerlijk en open naar jezelf te kijken. Zonder oordeel. Want die heb ik ook niet. Ik weet waar je staat, want ook ik heb jouw leeftijd gehad. En ik kan me nog goed herinneren hoe dat was. Niet eenvoudig. En soms weer wel.

Misschien vind je het heel spannend om mij te ontmoeten. Dat snap ik. Maar weet dat ik een groot hart heb, waarin alles welkom is.

Kom je op een gratis intake gesprek, zodat we even kennis kunnen maken?
Mocht je je op je plek voelen bij mij, ben je van harte welkom voor een kort traject van minimaal 5 tot maximaal 15 sessies . Ook spreek ik jouw ouders graag een keer in dit traject. Een gesprek duurt ongeveer 90 minuten en kost € 125 euro. Je kunt mij mailen voor een afspraak op info@ireneverweij.nl.

Wie weet tot gauw!

PS heb je last van faalangst of vind je het lastig je staande te houden in een groep? Lees graag meer over de Bikkeltrainingen die ik speciaal hiervoor organiseer: weerbaarheidstraining of faalangsttraining.