Katharen Reizen voor jongeren of ouder&kind

Speciaal voor jongeren of kind&ouder organiseer ik reizen naar de Katharen in de Franse Pyreneeën. Het is het gebied waar Maria Magdalena haar voetsporen heeft nagelaten en waar de Katharen haar boodschap van liefde leefden. En deze krachtige, onbaatzuchtige en helende liefde is hier nog altijd sterk voelbaar waardoor jij er alleen maar hoeft te zijn om je opnieuw af te stemmen en uit te lijnen met jeZelf.

De krachtige energieplekken in dit magische gebied werken als een reset. Je zakt vanuit je hoofd naar je hart. Vanuit daar ziet het leven er totaal anders uit! Je voelt weer wie je werkelijk bent. Je ervaart weer wat jij wilt. Oude pijnlijke overtuigingen en gedragspatronen kunnen helen. Je ziet jezelf en de ander als het ware in een nieuw daglicht.

Mocht je samen met je kind mee op reis gaan, dan zul je merken dat er, zonder al te veel woorden, geheeld wordt wat geheeld mag worden. Omdat het hart zich opent, transformeert jullie relatie. Het is alsof je elkaar opnieuw ontmoet; in de ogen kijkt en de liefde herkent.

Ik mag deze fascinerende en bevrijdende reizen begeleiden met mijn grote zielenvriend AdJan van Gils. Hij is één van de hoeders van de Katharen en kent de geheime energetische plekken. Samen zijn wij een bedding voor jouw avontuur. De krachtige energieplekken, geheime grotten, bijzondere kerkjes, dolmens en prachtige natuur doen verder hun werk. Jij hoeft alleen maar open aanwezig te zijn.

Praktische informatie

Onze reis start op zondag 11 juni in de buurt van Tarrascon-sur-Ariège waar we met elkaar zullen kennismaken. Vanaf maandag 12 juni gaan we dan vier dagen op stap. Je boekt je accommodatie in Les Cabannes of Ussat-les-Bains of ergens daar in de buurt. Elke ochtend word je na het ontbijt met de camper opgepikt bij je accommodatie of bij een vooraf afgesproken plaats.

Jij organiseert zelf de reis naar het Katharengebied en boekt een accommodatie waar je deze vier nachten wilt verblijven. Wij zelf verblijven op een boerencamping in Lordat ( www.fermeduberbescou.fr ). Het vervoer ter plaatse is inbegrepen en wij zorgen voor koffie, thee, fruit en water. Jij zorgt zelf voor jouw lunchpakket en ook in de avond ben je vrij om zelf te bepalen waar, hoe, of1 en met wie je wilt eten. Eigenlijk hoeft er helemaal niets op deze reis: we nodigen je steeds weer uit om je af te stemmen op wat voor jou in het moment kloppend voelt. Er is dus geen vast omlijnt programma. We bewegen mee met de flow van de reis en daar waar jij staat.

Datum: 11-15 juni 2023. (VOL)
Aanvang reis op maandag 12 juni na het ontbijt. Aan het einde van de middag word je weer afgezet bij je accommodatie.                     
Maximaal aantal deelnemers: 5
Fulltime begeleiding: 2 personen (AdJan en Irene)
Prijs: € 850 euro; graag ter plaatse voldoen.
Dit bedrag is inclusief fulltime begeleiding, vervoer ter plaatse, koffie, thee, water, fruit en eventuele entreegelden.
Exclusief reis naar het Katharengebied, overnachting en maaltijden.

Voel je een grote JA, hier wil ik bij mee, dit is MIJN reis?!
Bel dan met Irene (06 12 77 44 45) of mail naar info@ireneverweij.nl voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom!

PS kijk graag voor een paar recensies hier..