Kinderen vanaf 8 tot 12 jaar

Uiteraard willen we allemaal dat het goed gaat met onze kinderen. Soms is het zo pijnlijk om te zien dat dit niet het geval is. Misschien laat je kind gedrag zien waar je van schrikt of wat je van jezelf herkent. Wellicht heb je geen idee wat je met die woede uitbarstingen of het urenlange huilen van je kind aan moet. Wat maakt dat jouw kind dit gedrag moet vertonen, is de kernvraag waarmee we gaan werken. .

Ik ga ervan uit dat achter bepaald gedrag altijd een behoefte ligt. Samen gaan we op onderzoek uit om te ontdekken wat deze behoefte precies is. Dit is dus maatwerk want ieder kind is anders. Net als jij.

Ik werk graag op een speelse manier met jongere kinderen. In onze ervaringsgerichte ontmoetingen geef ik zowel aan het kind als aan jou praktische tools mee om in het dagelijks leven in te zetten. Ik spreek het hoofd, hart, handen en buik aan. Met andere woorden we onderzoeken het denken, voelen, willen en doen.

Ik maak gebruik van de praktijk gerichte oefeningen uit de ACT therapie. Deze empirisch bewezen succesvolle therapievorm leert kinderen om te gaan met hun gedachten, verlangens en gevoelens. Hiervoor gebruiken we de symbolen het hart, de uil, boom, olifant en kat.

Een kind zit in een driehoeksverhouding met papa en mama. Vandaar dat ik ook graag een gesprek heb met beide ouders apart. Waar loop jij tegenaan met jouw kind? Wat raakt je in dit gedrag? En, heel belangrijk; hoe kun je er op een constructieve manier mee om leren gaan.

Wat fijn hulp zoekt.
Want je hoeft dit niet alleen op te lossen.
We doen dit samen.

Voel je vrij om in een korte gratis intake even kennis te komen maken. Mocht het voor alle partijen goed voelen starten we met minimaal 5 en maximaal 15 gesprekken. Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten en kost € 95 euro. Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten en tools mee, waar je mee aan de slag kunt gaan. Mail voor meer informatie graag; info@ireneverweij.nl.

Je bent van harte welkom!

PS Speciaal voor kinderen van 8 tot 15 jaar geef ik met veel enthousiasme de Bikkeltraining over Faalangst. Lees graag hier verder voor meer informatie.