Ouder consult

Misschien is bewust ouderschap wel het moeilijkst ‘vak’ wat er is. Vaak willen we het zo goed doen, maar lopen we vast in de begeleiding van onze kinderen. Dan kunnen we helemaal niks met het gedrag dat ons kind vertoont. In deze ouder-sessie onderzoeken we wat het is waar je in vast loopt. Samen kijken we wat jou hierin triggert. Wat spiegelt je kind jou? Misschien zitten er bij jou nog oude kind-stukken die nog niet gezien zijn? Of welke kwaliteiten mogen er ontwikkeld worden in jouw gedrag richting het kind?

Afhankelijk van de hulpvraag werk ik in een sessie met (een kleine) familieopstelling, voice dialogue, de techniek van focussen of met bepaalde oefeningen uit de ACT therapie.
Het uitgangspunt van ieder gesprek is om bewust te maken wat onbewust was. Door inzicht kan verandering onstaan. Als jij als ouder bepaalde stukken inziet en heelt, hoeft jouw kind dit niet voor jou te gaan doen.

Voel je vrij om in een korte intake even kennis te komen maken: info@ireneverweij.nl
Minimaal aantal sessies is 5 tot maximaal 10. Een sessie duurt ongeveer 90 minuten en kost € 125 euro.

Je bent van harte welkom!

PS Misschien vind je het ook interessant om eens mee te doen met een 'Ouder- Kind training'? Kijk voor meer informatie graag hier..