Referenties Irene Verweij

 

Vanaf 2016 tot en met 2022 heeft Irene spirituele en psychologische trainingen gegeven. Hieronder lees je referenties van enkele van de deelnemers:
 

Referenties:

Ellen de Goeij: 'Wat ik in jouw training als een heel bijzonder cadeau heb ervaren, is jouw nimmer aflatende liefdevolle energie voor iedereen die op je pad is.
Jouw totale aandacht, jouw frisse blik op wat er in de wereld gebeurt en waar je iets aan wilt en gaat doen. Dank je wel, in verbondenheid zijn nauwelijks woorden nodig, maar ik ben heeeel blij met je. Je hebt dingen in me aangewakkerd, waar ik de rest van mijn leven uit kan putten.
Jij bent lief, jij bent liefde, jij bent dát wat is, jij bent Irene in alles…..'
 

Yvonne van Haren: Irene Verweij een kundige hartelijke vrouw. Ze heeft oog voor iedereen en voelt haarfijn aan wat er speelt, zowel individueel als in de groep. Ze is open en transparant in haar contact. Ik voel me door Irene gezien en gehoord. Ze heeft een zeer prettige omgang.Ik heb nu 3 cursussen bij haar gevolgd, echt allemaal aanraders. Passend in de tijdsgeest, mooie informatie en bruikbare meditaties.
Liefs, Yvonne van Haren


Lianne Smink:  Irene's begeleiding is gewoon puur, oprecht, zorgvuldig en raak. 
 

Diane van Poortvliet:  "Ik heb genoten van de training. Ik heb geleerd meer bij mezelf te blijven, vanuit mijn hart te leven. Irene is een hele fijne trainer met kennis van zaken en zij geeft iedereen aandacht en ruimte om te zijn. We hadden een hele fijne groep, de sfeer was warm, veilig en gezellig."
 

Hanne Wagemaker: De cursus van Irene heeft me geleerd om toegang te krijgen tot en verbinding te maken met mijn spirituele hart. Het maakt de turbulentie van deze tijd makkelijker te hanteren. Ik ben voor m'n gevoel een wijzer mens geworden. Irene geeft haar cursussen met humor en veel wijsheid en is volstrekt open en transparant. Een heerlijke coach!!
 

Jeanne Kamp: Irene heeft er een prachtige unieke beleving van gemaakt door een mooi programma aan te bieden. In de groep alle ruimte om je ervaringen te delen. Voor mij betekent dat meer licht en ruimte ervaren en me meer "openen" 


Hilde Janse: 'Ontzettend bedankt voor de negen prachtige trainingsdagen. Zeker in de afgelopen 'corona'-tijd was het heerlijk iedere maand bij elkaar te komen. De locatie bij Parnassia was fantastisch en lekker rustig. Vaak werd tijdens een eerste incheck-ronde veel onrust en stress genoemd. En iedere keer was het zo indrukwekkend hoe Irene ons allemaal met een hele korte meditatie weer geheel aanwezig wist te krijgen. En daarna was het genieten. Een enorme variëteit aan oefeningen en meditaties, waarbij ik enorm veel heb geleerd over relaties, en dan vooral ook de relatie met mezelf. Echt zo fijn hoe veel ruimte en licht er was voor iedereen. Dank je wel! Iedere maand heb ik het ervaren als een kadootje, als een warm bad, als een thuiskomen, en het afgelopen jaar is hierdoor veel lichter geworden. Echt super, en een enorme goed 'investering' in mijzelf.'


Tineke Hielema: 'Ik ben aan de jaartraining begonnen omdat ik meer in verbinding wilde komen met mijzelf. En wat was dit een mooie en krachtige training hiervoor. Na iedere les kwam ik meer thuis in mijzelf en en was er meer bewustzijn in wie ik in essentie ben. De glimlach om en naar mijzelf werd steeds breder, maar zeker ook de glimlach naar de ander. De krachtige oefeningen en de heldere en duidelijke uitleg van jou, waren de sleutel. Na de eerste les zat de sleutel in het slot en na de laatste les was de deur open en stond ik daar met een open hart vol stromend van liefde.'

Leon Tebbens: 'Leven vanuit mijn hart en worden wie ik écht ben haal je niet uit boeken lezen, heb ik gemerkt. Wel door de training van Irene. Wow! Dank je wel voor dit prachtige traject op de mooie locatie van Parnassia aan zee!'


Dienke Hesselink: 'De training van Irene is een reis met jezelf in fijn gezelschap, met professionele begeleiding van Irene in een fantastische omgeving; dat maakt het een groot cadeau aan jezelf!'
 

Yvonne van Haren: Ik heb de cursus als een feest ervaren! Het heeft mij heel veel gebracht wat niet in woorden uit te leggen is. Het was voor mij een soort thuiskomen, vooral in mijzelf. Deze cursus bij Irene kwam voor mij op het juiste moment. Ik heb Irene als een heel fijn, verhelderend en zuiver persoon ervaren. Fijne en warme bijeenkomsten met mooie meditaties. Heldere informatie om te lezen met huiswerk/ meditaties erbij. Zeker een aanrader! Ik heb mij weer opgegeven, nu voor het verdiepingsjaar.


Caroline Wischmeijer: De verdiepingstraining heeft bij mij veel in beweging gebracht, van buiten naar binnen, thuiskomen bij mezelf, zo voelt het. Jouw zuivere aanwezigheid en liefdevolle begeleiding zorgen voor een veilige bedding waar ik gewoon mocht zijn, zonder veel woorden, zonder een verhaal. Hierdoor op een diepere laag terecht gekomen waar meer lichtheid en vooral verbinding voelbaar is, met alles om mij heen. Waar ook ik welkom ben, zonder mezelf te hoeven verbeteren. Oude lagen trillen los en hierdoor meer ruimte voor het nieuwe, meer vertrouwen in het nog niet hoeven weten wat zich gaat aandienen, overgave. Dankbaar🙏❤️ Liefs, Caroline


Bea Landsman: 'Jouw lessen heb ik als zeer inspirerend ervaren. Je weet op integere wijze met warmte en liefde les te geven. Tegelijkertijd ben je op natuurlijke wijze 'een' met de groep. Jouw lesinformatie achteraf is helder, praktisch en inspireert. Zodoende zeer waardevol om mee aan de slag te gaan én blijven! Ik ben een zeer dankbaar mens omdat ik jou, Irene, mocht ontmoeten op mijn pad naar 'ontwaken'. Van harte, met licht en liefde, wens ik jou alle moois toe!


Ellen de Goeij: 'Deze stap is precies voor mij logische en juiste stap geweest na alles wat ik in mijn leven heb gedaan, heb kunnen doen, ook heb gelaten. Die stap prikkelde nóg meer in mijzelf het Licht aan te boren om Licht te zijn.

Bijzonder hoe je maand na maand ons meenam in de visualisaties, sommige gekend, andere nieuw en verrassend van uitwerking, verduidelijkend en ontdaan van versierselen en zonder al te veel woorden. Hoe je maand na maand, thema na thema, ons meenam in steeds sterker worden energieën. Alsof het de bedoeling is, een soort energetische trap op te lopen die tree na tree sterker wordt qua intentie en doorwerking.

Het als groep samen en toch ieder op onze eigen manier, elkaar versterkend, zonder oordeel luisterend wat iemand te zeggen had, is ontroerend en warm. Ik voelde me vaak opgetild, ruim en vredevol na zo’n dag.

De versterking van hart- en intuïtie-energie en mijn contact met de Bron nog Lichter en intenser geworden.

Wat allerlei therapieën niet lukte: ik ben oprecht van mezelf gaan houden. Het oordeel is weg en er is alleen nog maar zachtheid naar dat stuk ego. Zijn in het NU met een glimlach naar het verleden. Nu is er ruimte voor Licht en humor, ook over mijzelf.

Ik merk dat nagenoeg alles in mij beklijft wat we besproken en ervaren hebben. Dat is jouw grote kracht, Irene, je weet precies een mens in zijn zielskwaliteit aan te spreken en daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik kan nog heel veel schrijven, maar dit is de essentie voor mij in deze “training”…….Er is nog veel te ontginnen, via mijn persoon als voertuig maar voor nu; dank je wel, lieve Irene, ik kijk er naar uit je in het Verdiepingsjaar weer te ontmoeten! Ellen


Jolanda Noort: 'Ik heb van iedere cursusdag genoten. De opbouw in de lessen voelde heel goed en logisch, we gingen als het ware steeds een verdieping lager. De sfeer, de mensen, de liefdevolle begeleiding door Irene; het was geweldig en heeft mij verrijkt.'


Joke van der Hoeven: 'Ik ben intens dankbaar dat deze cursus op mijn levenspad is gekomen! Het "Je bent al liefde, je bent al licht" gaf mij een vreugdevolle herkenning. Irene leerde ons dat we niet zo hoeven te sleutelen aan onszelf om een beter mens te worden. Ze leerde hoe belangrijk het is dat we ontwaken om zo de stem van ons hart te horen en die te volgen op ons levenspad.
De kracht van Irene is, dat ze bepaalde oerwijsheden zo toegankelijk voor ons maakt, dat deze resoneren in ons. Innerlijk herkennen we deze wijsheid, waardoor we ze als wegwijzer kunnen gebruiken om onze eigen levensweg te volgen, zoals dit ons ingegeven wordt door de stem van ons hart. Diepe dankbaarheid...!
 

Bastiaan Willekes:
Irene wat is het geweldig dat we een tijdje samen oplopen, ieder op ons eigen pad.
Dankbaar voor alle ervaringen, momenten en inzichten die we hebben gehad.
Zijn vanuit wie we werkelijk zijn, ons zuivere zelf bewust zijn,
Dat heb jij mij gebracht, o zo fijn.
Iedereen aan te bevelen die zijn/ haar licht en liefde wil intensiveren, deze fantastische reis,
Na afronding vertrek je met een gevoel van dankbaarheid, onvoorwaardelijke liefde, rijkdom, groei en ben je bewust wijs.
Prachtig hoe iedereen, zijn/ haar signalen vanuit het universum aangereikt krijgt en ontvangt,
Ieder voor zich en samen één, verbonden met elkaar, voor altijd samen meer, Irene bedankt.

Stanny Dudink 'Wat heb ik veel bij jou geleerd! Het is echt een verRIJKende oefening, die mij veel heeft gebracht. Het is ook zo fijn, zoals je alles op papier hebt gezet, waardoor de verwerking van de lessen nog weer een feestje is. De vrijheid, die je ieder gaf in de wijze van eigen registratie. Kortom......... de verdiepingsjaartraining is het super waard en ik hoop dat je nog vele cursisten mag krijgen. Het was top! Veel DANK voor dit mooie cursusjaar. Diep vanuit mijn hart...... kus...... dank....... Knuf Stanny
 

Annelies van Gennip: De verdiepende cursus is een inspirerende cursus waarin licht en liefde centraal staan. Verdieping gericht op de persoonlijke spirituele ontwikkeling, waardoor het leven meer diepgang krijgt. Irene doorloopt stapsgewijs een aantal psychologische principes en voegt hier- haast spelenderwijze- een dimensie aan toe. Dit maakt dat je met twee benen op de grond blijft staan en tegelijk wordt uitgenodigd je horizon te verbreden. Hoewel ik deze cursus voor mezelf deed heb ik er veel aan gehad in het begrijpen van de vaak onuitgesproken vragen van cliënten in mijn psychotherapiepraktijk. Deze moderne tijd vraagt meer dan alleen de platte antwoorden die de psychologie en psychiatrie ons te bieden hebben. Irene zet je op weg……Annelies

Karin van IJzendoorn: 'Ik wil je heel hartelijk danken Irene voor alle kennis die je met ons gedeeld hebt, de inzichten die ik heb mogen krijgen. Heb iedere cursusdag als een cadeautje ervaren. Jouw warme persoonlijkheid heeft me vanaf dag 1 op mijn gemak gesteld en ik heb me heel welkom gevoeld. In onze groep zaten ook fijne inspirerende mensen. Dank je voor de mooie lessen, de meditaties en de kennis die je met ons deelde. Met de inzichten die ik heb opgedaan kan ik nu zelf verder aan de slag. In een later stadium wil ik ook nog het verdiepingsjaar gaan volgen.

Sophia Dijkgraaf: 'De opbouw en de beschrijving van de training vond ik treffend en betrouwbaar en ik werd er erg enthousiast van!
In de praktijk is het nog beter dan verwacht. Irene is een mooi en prettig mens die goed de verbinding tussen hemel en aarde weet te maken en van daaruit les geeft. Ze is wijs en weet haar kennis en ervaring goed over te brengen en te delen met de groep. Ze laat iedereen in zijn of haar waarde en heeft respect voor ieders weg. De groep bestaat uit bijzondere mensen die ook buiten de lessen contact met elkaar heeft. Het is fijn en mooi dit leerproces met elkaar door te maken. Ik ben enorm gegroeid door de lessen'


Martine Nijsten 'De 9 trainingsdagen bij Irene tijdens de opleiding waren elke keer weer een feestje, een warm bad waar ik me veilig voelde, mn emoties en gevoelens kon tonen en met zoveel herkenning in de groep kon delen. Op een rustige, vertrouwde manier begeleid door Irene. De opbouw van de dagen was heel prettig. Het was voor mij een intens proces, maar er was altijd genoeg ruimte om te ervaren en te delen. De training heeft in eerste instantie mijzelf meer in het licht gezet, waardoor ik mijn licht steeds beter kan laten schijnen op alles wat zich in mijn proces en omgeving aandient. Het heeft mij meer bewustwording, vertrouwen en (zelf)liefde gebracht. Dank je wel lieve Irene!'

Ivy Hasnoe: "De aangename warmte waarmee Irene iedere uitspraak, gevoel, inzicht, belemmerende gedachten of gebeurtenis in het licht weet te ontvangen en te filteren - met nota bene beide voeten op deze aarde - vind ik van bijzondere kwaliteit. Deze geborgenheid is voor mij van essentiële waarde. Samen met de groep, maar ook individueel, schrijvend in een schriftje maar ook zoekend in het bos, mediterend en ook lachend van plezier, is een ruimte ontstaan waarin je merkt dat zich steeds meer geïntegreerd licht manifesteert. Hoe dan? Ik zeg: meld je maar aan en ervaar het zelf! Dankjewel lieve Irene!"
 

Nathalie Armana: 'Irene's liefdevolle manier geven de lessen opvulling door geleide meditaties, waardevolle informatie uit verschillende dimensies en de intens mooie spirituele voltrekkingen om intenties te zetten en jezelf vanaf een hoger perspectief verder te doen laten leven. Ik voel me enorm gesterkt hierdoor en heb in mijn privé leven als op het werk geleerde oefeningen kunnen toepassen om situaties te verbeteren en op te kunnen lossen. Ik heb op persoonlijke thema's een antwoord gevonden en ben hier hierdoor sprongen verder gekomen. Ik ben intens dankbaar voor deze ontwikkelingen en voor de ervaringen die wij in de zaterdag groep delen. Op onze eigen manier, met alle geduld en ruimte, in het hier en nu, brachten wij onszelf en elkaar dat wat wij nodig hebben. Ik voel dat ik vanuit mijn hart ben gaan leven en dit mij de voldoening en de basis geeft voor mijn hier zijn op aarde. Hierdoor kan ik vanuit de verbondenheid de medemensen en al het leven hier op aarde op een meer behulpzame en liefdevolle manier ter zijde staan.

Marc Bonekamp: Lieve Irene, ik wil je bedanken voor 9 mooie cursusdagen met onderwerpen die veel teweeg hebben gebracht. De verandering die ik heb mogen door maken. Het werken aan de onderwerpen geeft een goed gevoel. Nu ik dit ben aan het typen borrel ik van energie en denk me weemoed terug aan alle mooie gespreken. Ik kan van uit mijn hart zeggen dat ik een hele andere kijk op zaken heb gekregen. Geen moeten (voor anderen) meer, minder last van mijn ego. Niet meer alle gaten dichtlopen maar eens lekker toekijken en helpen als je wordt gevraagd. Met recht een andere man dan aan het begin van de cursus. En daar ben je ik jou ontzettend dankbaar voor. In licht en liefde.


Mirelle Goos: 'Om te beginnen wil ik je bedanken voor de fijne setting die je iedere les weer creëerde. Een warm welkom, lekker bakkie thee en een fijne ruimte.
De meditaties waren mooi en relaxed. Het was ook fijn dat je iedereen zo gelijk behandeld, rust uitstraalt en zo zonder oordelen bent. Knap! Fijn ook dat er ruimte was voor af en toe een persoonlijke vraag tussendoor. Ik vond het erg leuk om weer mensen te ontmoeten die met hetzelfde bezig zijn en het zet je toch weer aan tot meditatie ed. Lieve Irene, bedankt voor de lessen, jouw zijn en heel veel goeds gewenst voor de komende tijd. Fijn jou te hebben leren kennen. Veel liefs, Mirelle

Alice Kempers: Ik vond het een hele fijne training en het heeft mij heel erg geholpen om terug bewust te zijn en weer af te stemmen op wie ik werkelijk ben en mag zijn.
 

Merel Peels: 'Irene begeleidt ons in het contact maken met mijn liefde en licht en mijn wens hier op aarde. Het wordt me steeds duidelijker en ga door processen heen van innerlijke pijn, het ego dat aandacht wil en het bewust worden en omzetten van oude patronen die me niet meer dienen. We ervaren, voelen en beleven!  De combinatie van meditatie, rituelen en opdrachten voelt als een goede balans. Het is helpend om met andere mensen die met dezelfde dingen bezig te zijn dit proces samen maar toch naast elkaar te mogen lopen. Irene is een open, oprecht en krachtige betrokken vrouw!'

Lily Visser: 'De opleiding heeft mij zoveel moois gebracht. Voor mij voelt het als de perfecte aanvulling op dat waar ik al mijn hele leven mee bezig ben. Die zoektocht naar hoe het nou allemaal precies zit en wat nou precies mijn taak en rol hier op aarde zijn. De cursus heeft mij al veel antwoorden gegeven op vragen over mijzelf en het leven, die ik eerder nog niet had gekregen. Deze antwoorden geven mij sturing in het verdere verloop van mijn leven. Het is een hele mooie ervaring om deze antwoorden te krijgen door middel van meditaties en interactie in de groep. Terwijl ik voorheen mezelf bijna moest dwingen om verschillende rustmomenten in de week te zoeken, kijk ik nu dagelijks uit naar mijn meditatiemoment wanneer mijn dochtertje op bed ligt. Ik geniet hier nu echt van.
Ook de cursusdagen zelf zijn speciale momenten die je deelt met de groep. Het is mooi om te zien hoe ieder elkaar aanvult en op zijn eigen manier iets betekent voor de groep. Ook tijdens oefeningen die in tweetallen worden gedaan, vinden bijzondere ervaringen plaats. Er heerst een sfeer van veiligheid en vertrouwen en uiteraard wordt er gewerkt met veel liefde en licht. Wat de cursus mij in concrete zin heeft gebracht is meer inzicht in mijzelf en mijn leven, meer kracht en vertrouwen in mijzelf en het leven en vooral meer licht en liefde. En ik weet dat dit alleen nog maar meer zal groeien en uitbreiden zodat ik dit ook aan steeds meer mensen om mij heen mag doorgeven. Wat een geluk dat ik dit mag ervaren! En als ik nu terug kijk naar mijn keuze om deze cursus te gaan volgen, dan was dit zeker een perfect voorbeeld van luisteren naar de ziel en alles dat je nodig hebt zal op je pad komen. Daar mag je op vertrouwen.'.

 

 

 

'Even if you are going to die tomorrow, you train tonight
Sakyong Rinpoche

Contact

Naam *
E-mail *
Adres *
Bericht *