Trainingen en Reizen

Als je me vraagt; 'Irene, wat is nou je grootste passie?', dan zeg ik zonder aarzelen: trainingen geven en reizen begeleiden!
Ik vind niets zo mooi als het samenkomen met gelijkgestemden, die willen leren en groeien als mens.

Faalangst en weerbaarheidstrainingen voor jongeren.

Speciaal voor jongeren (vanaf 8 tot 18) geef ik met veel enthousiasme faalangst en weerbaarheidstrainingen. We leven in een ingewikkelde tijd voor onze jongeren. Het kan soms zo fijn zijn om wat begeleiding te krijgen, waardoor ze zich weer beter in hun vel voelen. We willen onze kinderen gezonde denk- en gedragspatronen meegeven het leven in. Dit begint bij bewustwording. Vanuit daar kunnen ze een heel ander leven manifesteren dan vanuit onbewustheid. Nieuwsgierig geworden? Lees graag hier verder.  

Training Ouder & Kind (1 dag)

Speciaal voor (aankomende) ouders heb ik een training van 1 dag ontworpen. In deze training onderzoeken we onszelf als ouder. Wie zijn we, wat doen we en wat is nog niet gezien? Onze kinderen zijn vaak spiegels: ze spiegelen ons wat wij nog niet bewust zijn. Wanneer we ons bewust worden van bepaalde gedragspatronen, destructieve overtuigingen en conditioneringen, hoeven zij ons niet meer te spiegelen. Dit scheelt een hoop gedoe, weet ik uit eigen ervaring! Kijk graag voor meer informatie hier.

Reis naar de Katharen (4 dagen)

Een unieke kans voor jongeren of voor ouder met kind om in de bijzondere omgeving van de Katharen (Frankrijk) zich opnieuw met zichzelf en de ander te verbinden.
We bezoeken krachtige energieplekken, dolmens, geheime grotten en prachtige natuur. Een fascinerende reis waarin je je als het ware weer opnieuw uitlijnt met jezelf en de ander. Vanuit daar kunnen destructief gedrag en negatieve overtuigingen omgekeerd worden. Zonder al te veel gedoe: het gebeurt gewoon.
We reizen in kleine groepen (maximaal 5 personen) en er is fulltime begeleiding. Lees graag voor meer informatie hier verder.

Wat anderen over de begeleiding van Irene in reizen en trainingen zeggen:

Mirelle Goos: 'Om te beginnen wil ik je bedanken voor de fijne setting die je creëerde. Een warm welkom, lekker bakkie thee en een fijne ruimte. Het was ook fijn dat je iedereen zo gelijk behandeld, rust uitstraalt en zo zonder oordelen bent. Knap! Fijn ook dat er ruimte was voor af en toe een persoonlijke vraag tussendoor. Ik vond het erg leuk om weer mensen te ontmoeten die met hetzelfde bezig zijn. Lieve Irene, bedankt voor de lessen. Fijn jou te hebben leren kennen. Veel liefs, Mirelle

Ivy Hasnoe: 'De aangename warmte waarmee Irene iedere uitspraak, gevoel, inzicht, belemmerende gedachten of gebeurtenis in het licht weet te ontvangen en te filteren - met beide voeten op deze aarde - vind ik van bijzondere kwaliteit. Deze geborgenheid is voor mij van essentiële waarde. Samen met de groep, maar ook individueel, schrijvend in een schriftje en ook lachend van plezier, is een ruimte in mij ontstaan waarin je merkt dat zich steeds meer integreert. Hoe dan? Ik zeg: meld je maar aan en ervaar het zelf! Dankjewel lieve Irene!"

Sophie Dijkgraaf: 'In de praktijk is het nog beter dan verwacht. Irene is een mooi en prettig mens. Ze is wijs en weet haar kennis en ervaring goed over te brengen en te delen met de groep. Ze laat iedereen in zijn of haar waarde en heeft respect voor ieders weg. Het is fijn en mooi dit leerproces met elkaar door te maken. Ik ben enorm gegroeid.'

Bea Landsman: 'Jouw training heb ik als zeer inspirerend ervaren. Je weet op integere wijze met warmte en liefde les te geven. Tegelijkertijd ben je op natuurlijke wijze 'een' met de groep. Jouw informatie is helder, praktisch en inspireert. Zodoende zeer waardevol om mee aan de slag te gaan én blijven! Ik ben een zeer dankbaar mens omdat ik jou, Irene, mocht ontmoeten.

Dienke Hesselink: 'Deze reis is onvergetelijk; in fijn gezelschap, met professionele begeleiding van Irene in een fantastische omgeving; dat maakt het een groot cadeau aan jezelf!'

Ellen de Goeij: 'Wat ik in jouw training als een heel bijzonder cadeau heb ervaren, is jouw nimmer aflatende liefdevolle energie voor iedereen die op je pad is.
Jouw totale aandacht, jouw frisse blik op wat er in de wereld gebeurt en waar je iets aan wilt en gaat doen. Dank je wel, in verbondenheid zijn nauwelijks woorden nodig, maar ik ben heeeel blij met je. Je hebt dingen in me aangewakkerd, waar ik de rest van mijn leven uit kan putten. Jij bent lief, jij bent liefde, jij bent dát wat is, jij bent Irene in alles…..'