Bikkeltraining 'Weerbaarheid'

Ken je dat? Op sommige momenten lukt het gewoon niet om assertief te reageren op een situatie. Achteraf denk je dan; 'oh had ik dit of dat maar gezegd!'
Je voelt je hierdoor alleen maar onzekerder worden. Steeds vaker denk je dat je niets waard bent. Of dat een ander veel leuker is. En sowieso een veel fijner leven heeft dan jij. Je voelt je er niet bij horen, anders dan anderen. En je weet daarin niet goed wat je met al die gevoelens aanmoet..
Zijn dit bekende gedachten? Lees dan vooral verder.

Deze Bikkeltraining in Weerbaarheid is er speciaal voor jou!
In deze training werk je aan je zelfbeeld. Je krijgt een flinke dosis zelfvertrouwen en gaat steviger in je schoenen staan. Je leert dat je niet bij alles hoeft te denken dat het toch niet lukt. Je kunt het wél en het wordt tijd dat je dat gaat geloven. Daar gaan we samen met jou aan werken.

Leer hoe jij zélf het roer om kunt gooien, hoe je situaties anders kunt benaderen en met opgeheven hoofd nieuwe uitdagingen aankunt.

Doe je mee?
Je kunt meedoen in een groep of een individuele training volgen. Vraag naar de mogelijkheden: info@ireneverweij.nl of neem even een kijkje bij Bikkeltrainingen.